NEJPŘÍVLAČ.cz je nyní BESTANGLER.cz!

NEJPŘÍVLAČ.cz je nyní BESTANGLER.cz!

Rok 2022 bude plný novinek, a my jsme si pro Vás připravili hned na úvod jednu z těch největších: měníme NEJPŘÍVLAČ.cz na BESTANGLER.cz!

NEJPŘÍVLAČ.cz jsme založili v květnu 2018. Na konci roku 2020 jsme spustili náš anglický e-shop BESTANGLER.shop, přes který doručujeme zboží zákazníkům do 226 zemí po celém světě. Propagace dvou různých značek se ukázala jako poměrně složitá. Na začátku letošního roku se nám podařilo získat doménu BESTANGLER.com, a tak jsme se rozhodli, že budeme nadále naše e-shopy provozovat pouze pod značkou BESTANGLER.

Pro naše zákazníky z Česka a Slovenska se nic nemění. Vše zůstává tak, jak znáte; přehledně uspořádané zboží, stejné ceny, zákaznické účty s věrnostní slevou i vydané dárkové poukazy – vše platí jako doteď. Po zadání naší staré webové adresy www.nejprivlac.cz budete automaticky přesměrováni na www.bestangler.cz.

P.S.: V následujících dnech přidáme na e-shop úplně novou japonskou značku gumových nástrah. Osobně jsme jí minulý rok zkoušeli a předčila všechny naše očekávání. Podle názoru mnoha závodních rybářů se jedná o jedny z nejlepších gumových nástrah na světě! A další novinky již brzy. Sledujte náš e-shop, Facebook a Instagram. :)